Suplement Idò! La veu de les Illes Balears | Concurs

Primera edició del concurs literari d’IDÒ!

Concurs literari Idò!

Concurs literari Idò! / di

Diario de Mallorca i Diario de Ibiza presenten la primera edició del concurs literari d’Idò!, un projecte original per al foment de la cultura de les illes. El repte consistirà en l’elaboració d’una obra de temàtica lliure, en format escrit o audiovisual, que contingui dos de les tres paraules que s’exposen a continuació, típiques del català a les illes:

1. Caramull: molta quantitat.

2. Tiberi: menjar d’abastament.

3. Llosco: curt de vista.

Participants i modalitats

Al concurs es podran presentar totes aquelles persones residents a Mallorca, Ibiza o Formentera, que entrin en una de les dues següents categories:

Infantil i juvenil: Estudiants de Primària, ESO i Batxillerat de centres acadèmics de les Illes Balears.

Adults: Estudiants i professionals majors de 18 anys nascuts o residents en alguna de les illes ja esmentades.

Quant al format de les obres, es podran enviar en una de les dues següents modalitats:

1. Microrrelat de màxim 200 paraules d’extensió i temàtica lliure que contingui les paraules esmentades en l’apartat 1.

2. Vídeo de menys d’un minut de durada en format vertical. Pot contenir transicions i efectes, sempre que respecti la condició d’esmentar les paraules o expressions escollides per a aquest primer concurs.

Premis

Premi categoria Infantil i juvenil: Un bo de deu entrades de cinema i la publicació de l’obra en les edicions en paper i en web de Diario de Mallorca i Diario de Ibiza.

Premi categoria Adults: Un trajecte d’anada i tornada per a dos persones a qualsevol destinació amb Baleària i la publicació de l’obra en les edicions en paper i en web de Diario de Mallorca i Diario de Ibiza.