El Circuit Platea torna amb dos espectacles a Cas Serres: ‘El Testament’ i ‘Bunji, la petita coala’

Cartell de 'El Testament'.

Cartell de 'El Testament'.

El Circuit Platea, el programa estatal de circulació d’espectacles d’arts escèniques, torna a l’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres en Eivissa amb dos obres de teatre: ‘El Testament’, de la companyia Zum-Zum Teatre, i ‘Bunji, la petita coala’, de la companyia Festuc Teatre.

L’obra ‘El Testament’ se representarà el pròxim diumenge 28 d’abril a les 19.00 hores, interpretada per l’actor Ramon Molina. Dirigida a públic a partir dels 14 anys, aquesta obra reflexiona sobre la vida, els records, els arrels i identitats universals i ha estat guardonada amb els premis FETEN 2023 a la millor direcció, DRAC d’Or 2023 jurat de les autonomies i el premi DRAC d’Or 2023 a la millor dramatúrgia.

‘Bunji, la petita coala’, arribarà a escena el 3 de maig a les 20.00 hores. Es tracta d’un espectacle de teatre i titelles, dirigida al públic infantil, amb una escenografia sorprenent i dues intèrprets que, a través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, captivaran el públic des del primer moment al més pur estil de Festuc Teatre. Aquesta vegada la companyia s’inspira en tot l’imaginari australià, en la seua diversitat, la seua fauna i les diferents espècies que hem de respectar i estimar. Aquesta obra ha estat candidata als XXVII Premis Max de les Arts Escèniques.

Aquestes dues obres, que tenen un preu únic de 10 euros per persona, estan incloses en el programa PLATEA, el programa estatal de circulació d’espectacles d’arts escèniques, organitzat per l’INAEM (Institut Nacional d’Arts Escèniques i Música) en col•laboració amb la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies) amb l’objectiu del contribuir al manteniment i la sostenibilitat de les temporades estables d’arts escèniques desenvolupades en espais de les entitats locals, fomentant l’accés de la ciutadania a una oferta de qualitat i la comunicació cultural entre les comunitats autònomes.