Dins del cicle Dies Musicals:

-Diumenge 18 d'octubre, a les 21 hores al Teatre Espanya de Santa Eulària, concert de Joan Murenu i una Colla de Gent Bona.

Per als dos concerts, el preu de l'entrada és de 2 euros a venta anticipada i 3'50 euros a taquilla. Aforament limitat. Per a més informació sobre abonaments, podeu telefonar al 680 104 856 de dilluns i divendres de 10 a 15 hores.

-Aquest dijous 15 d'octubre comencen les gastro jornades 'Eating in Ibiza' on 26 restaurants de l'illa participen oferint menús especials a 25 euros. Més información al web eatinginibiza.com.

-Convocatòria d'ajudes majors de 65 anys i discapacitats: Fins al 16 d'octubre es pot demanar les ajudes per a majors de 65 anys i discapacitats: a través de la seu electrónica a seu.conselldeivissa.es dins del catàleg de tràmits o bé presencialment demanant cita prèvia al telèfon 97 19 59 07.

-Continua el cicle de tallers a la Biblioteca Pública Insular d'Eivissa per a proporcionar eines i estratègies a les persones que s'han d'enfrontar a la cerca d'ocupació en aquesta època tant complicada. Cada dimarts del mes d'octubre i el primer dimarts de noviembre. Les places són limitades i, per procurar l'accés a aquestes activitats a un major nombre de persones, cadascú podrà inscriure's a un màxim de tres tallers. Informació i l'accés al formulari d'inscripció en línia: www.bibliotecaspublicas.es/eivissa