El Consell d'Eivissa fa una crida a tota la societat per aturar la COVID-19, que encara segueix entre nosaltres. Un exemple, ha estat la reunió celebrada aquesta setmana entre el Consell d'Eivissa i els cinc ajuntaments per tractar la problemàtica generada per la proliferació de festes il·legals a cases arreu de l'illa d'Eivissa, recordant als propietaris que són ells els responsables dels comportaments inadequats que es puguin produir a les seues propietats; al mateix temps se'ls recorda que la pandèmia segueix vigent i han d'informar adequadament als seus clients de quines són les mesures de seguretat i higiene que s'han de seguir de manera obligatòria. També es recomana a les empreses que donen servei a aquestes festes (càtering, música, seguretat, muntatge...) que no acceptin aquells clients la conducta dels quals pot derivar en la prestació de serveis il·legals que poden suposar un perill per a la salut i la seguretat.

Es recorda que l'aglomeració de persones en espais tancats i la manca d'estrictes protocols de prevenció de contagis converteixen aquestes festes en un potencial propagador del virus, convertint-se en un greu problema de sanitat pública, sense oblidar tampoc els greus perjudicis que genera aquest tipus de pràctiques il·legals i sense controls en la imatge i recuperació de l'activitat econòmica de l'illa després de mesos de tancament a causa de la pandèmia.

I és què el coronavirus no ha desaparegut. Per això és important respectar totes les mesures de seguretat: netejar-se les mans sovint, portar mascareta sempre que s'accedeixi a un establiment o quan no es pugui respectar la distància social d'un metre i mig i denunciar aquells comportaments que no només posen en risc a la persona que els fa, sinó a tota la societat.

Horari d'estiu de la Oficina d'Atenció a la Ciutadania

La Oficina d'Atenció a la Ciutadania del Consell d'Eivissa obre en horari d'estiu: de 8 del matí al 14 hores, de dilluns a divendres.

És necessari demanar cita prèvia que es pot sol·licitar en línia a través de la pàgina citaprevia.conselldeivissa.es

Recordau que s'ha de demanar una cita per a cada tràmit.