Toni Matutes Juan -ciutadà notable de la nostra ciutat d'Eivissa-, un temps, fa ja molts d'anys, fou declarat per un periodista savi i entès en la matèria com un dels que aleshores millor vestia a les Balears. «Un home elegant» digueren les cròniques d'aquella època ja oblidada. L'home, amb el temps, va evolucionar per altres camins de diversitat i pluralitat. I a hores d'ara mateix transformat en cuiner de primera línia i decidí cuinar per a uns amics d'Ebusus uns callos amb ciurons. Abans, però, consultà la recepta. « Trocee los callos, póngalos a cocer durante 4-5 minutos en la olla rápida junto con la tapa de ternera. Retire el agua y ponga agua nueva, un poco de sal y la cabeza de ajos. Cierre la tapa y deje cocer durante 30 minutos desde el momento en que empiece a salir del horno y...¡a volar!». Dit i fet, posà l'home mans a l'obra i així la cosa passà a ser evident realitat. Els callos en estat de felicitat manifesta. Gloria in excelsis Deo. Dissabte al matí i mentre Rajoy -un buròcrata- parlava del 155, els convidats a l'àpat arribaren al lloc dels fets. Tres cavallers de bona família, Toni Torres Font, pensionista/jubilat, Àngel Lloreda, pintor i seductor anys 60 i un servidor, poeta emèrit, periodista accidental i sexòleg avant la lettre. La convocatòria gastronòmica, un èxit.

¡Bravo...!