El Consell d'Eivissa ofereix un curs gratuït de tècniques de venda dirigit al petit comerç i a emprenedors de l'illa. Els objectius d'aquesta formació, promoguda pel departament d'Innovació i inclosa dins del programa 'Reinventa', són ajudar als petits comerciants i emprenedors a transformar digitalment els seus negocis i mostrar-lis eines per a conèixer millor les necessitats dels seus clients potencials i així ser més competitius.

La formació, que es titula 'Tècniques de venda per al petit comerç', s'iniciarà el dimarts 17 de novembre i es desenvoluparà al llarg de dues setmanes de forma online. L'expert Carlos Urioste farà un seguiment personalitzat dels participants i combinarà temari de caràcter més teòric amb casos pràctics per adaptar el programa al negoci o sector específic de cada un dels inscrits.

'Motivació pròpia i dels personal empleat', 'Pensar com un client', 'Màrqueting, modernització de sistemes de gestió, qualitat del servei i fidelització', 'Estratègies per a la supervivència del petit comerç', 'Actuar davant les objeccions o crítiques' i 'Innovació i necessitats digitals aplicades al petit comerç' són alguns dels temes principals d'aquesta segona sessió formativa que ofereix el Consell gràcies al programa 'Reinventa'.

Els interessats en participar en aquest curs, organitzat pel departament d'Innovació, es poden inscriure a la pàgina web https://akammedia.com/reinventaibiza/.

"Amb aquest segon curs del programa 'Reinventa', el Consell d'Eivissa vol oferir a les petites empreses, emprenedors i autònoms més eines per fer front a la situació actual provocada pel coronavirus. Ara més que mai és essencial conèixer les necessitats dels clients i apostar per la digitalització per a ser competitius", ha manifestat el conseller insular d'Innovació, Javier Torres.

Per últim, el director d'aquest curs ha destacat que aquestes sessions ajudaran als petits comerços amb dificultats per a la venda, amb un futur incert a causa de la pandèmia o també amb ganes d'innovar i millorar en els seus processos. "Aquesta formació online de tècniques de venda per al petit comerç intentarà fer reflexionar als autònoms, comerciants i emprenedors sobre la seua manera d'actuar amb el client, endevinar el que el vol i, per últim, com captar-ne més", ha conclòs Urioste.