Síguenos en redes sociales:

Agraïment de la família de na Margalida de Can Xinxó

Agraïment de la família de na Margalida de Can XinxóDI

Fa poc temps vaig llegir la novel·la ‘Les gratituds’, de Delphine De Vigan. És una obra hermosa i delicada que reflexiona sobre el fet d’agrair. Comença fent-nos pensar en les vegades que pronunciam el mot gràcies i de les poques en què ho feim atenent al valor de la gratitud. Aquest escrit vol ser un agraïment sincer a totes les persones que ens han ofert el seu ajut, la seva atenció, el seu acompanyament, la seva amistat, la seva cura… al llarg d’un temps difícil degut a la malaltia de la persona estimada. 

Des d’aquestes línies volem expressar el nostre agraïment a l’equip d’infermeria de l’Hospital de Dia Oncològic de Can Misses per la seva amabilitat, professionalitat i cura a l’hora d’atendre la nostra mare. La nostra gratitud a les oncòlogues i oncòlegs que l’han atès intentant donar resposta i cercant els tractaments més efectius; especialment a Iria González, Alicia Quílez i Carlos Rodríguez, que han estat les doctores i doctor de referència al llarg d’aquests anys. Als professionals de la Unitat d’Hospitalització a Domicili i de Cures Pal·liatives per la seva proximitat, per la familiaritat, l’atenció, el suport i el tracte rebut. A APAAC (Associació Pitiüsa d’Ajuda a Afectats de Càncer) per facilitar l’accés a material ortopèdic quan la malaltia fa la persona cada vegada més vulnerable i dependent, i per la seva disponibilitat en tot moment.

En un procés com el que ens ha tocat viure, la família i les amistats són una bastida fonamental. Hem rebut estima de múltiples maneres i per això, amb la nostra estima recíproca, GRÀCIES per la vostra calidesa i temps compartit. 

La nostra gratitud la feim extensiva també a totes les persones que ens heu acompanyat en el comiat de la nostra mare amb el vostre afecte i mostres de condol.

En una època de temps escàs i esquiu, d’ocupació constant, d’ansietat, de digitalització que pot arribar a ser opressiva i d’aparença..., la paraula atenta, l’escolta, el somriure, el gest amable i la conversa distesa esdevenen un bé que cal cultivar i saber agrair. I aquest bé és el que hem pogut i sabut compartir.

Neus Cardona Ribas, Toni i Hannhah (fills i néta de Margalida Ribas Marí). Eivissa.

Pulsa para ver más contenido para ti