Havent acabat el darrer Curs Eivissenc de Cultura, 'El sector primari a Eivissa. Poder viure del que produïm per a menjar', la Comissió Executiva de l'Institut d'Estudis Eivissencs manifesta la seua alegria per l'esforç, valentia i il·lusió que han pogut transmetre els agricultors, ramaders, pescadors, tècnics i restauradors que hi han participat. S'ha pogut constatar la seua joventut i, per tant, l'existència d'un relleu en el sector primari.

Ha quedat de manifest que el producte local d'Eivissa, sigui de terra o de mar, és de molt bona qualitat, i per aquest camí ha de transcórrer el seu futur. Els contenguts del curs i la seua localització han permès, a més, l'assistència d'un públic nou als actes de l'IEE, institució que, a la vegada, ha optat per la descentralització d'un dels seus principals actes anuals.

És hora d'agrair la participació i implicació d'en Joan Marí Guasch, na Marina Morán, n'Antoni Tur Boned, na Fina Prats Cruz, en Xavier Prats i Marí, en Marc Ferrer Subirana, na Sara Vergés Arús, n'Antoni Tur Serra, en Lluc Costa Costa, n'Antoni Box, en Josep Marí Tur, en Vicent Marí, en Pere Planells Guasch, en Juanjo Torres Ribas, en Joan Riera Ripoll, n'Òscar Molina, n'Antoni Costa Tur, en Josep Lluís Joan, en Jaume Binimelis Sebastián, en Josep Antoni Prats, en Vicent Prats Ramon i, molt especialment d'en Jordi Serra, n'Eva, na Marian i na Pepa Costa, que han fet possible acollir el XLIV Curs Eivissenc de Cultura en el CIFP Can Marines.