Amb motiu de la festivitat de Sant Cristòfol, dissabte 10 de juliol, el Centre d'Interpretació Arqueològica de sa Capelleta ha organitzat un programa d’activitats dirigides a gaudir d’aquest barri en festes.

Així el vespre del divendres 9 de juliol, el centre obrirà les seues portes per celebrar-hi gimcanes dirigides especialment a grups d’amics o famílies, que permetran als participants descobrir els tresors del jaciment i la seua història a través del joc i el divertiment, en grups separats.

Imatge d'arxiu d'activitats infantils al Centre d'Interpretació de sa Capelleta. Zowy Voeten

Aquesta activitat es durà a terme en tres franges horàries: de 17.00 a 18.00 h, de 18.15 a 19.15 h i de 19.30 a 20.30 h. La participació en aquesta activitat estarà reduïda a tres grups per franja horària i cada grup haurà d’estar format per un mínim de 4 participants i un màxim de 6.

Activitats per dissabte i diumenge a Eivissa

El dissabte dia 10, a les 20.30 h s’oferirà l’espectacle NomadaArt, al qual Samuel Pérez (músic) i Cristina Reina (pintora) s’uneixen per submergir l’espectador en una atmòsfera de melodies que l’envolten mentre un quadre va sorgint de les mans de l’artista. La cabuda d’aquesta activitat estarà limitat per ordre d’arribada i de sortida de les persones assistents.

El Centre d'Interpretació de Sa Capelleta organitza diferents activitats al llarg de l'estiu. Zowy Voeten

Una representació històrica

Finalment, el diumenge 11, en col·laboració amb el Museu Monogràfic del Puig des Molins i l’Associació d’Amics del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera, es podrà participar de la representació d’un sepeli d’època púnica que partirà del Centre de sa Capelleta per dirigir-se als hipogeus de la Mula de la necròpolis. La participació en aquesta activitat estarà limitada a 30 persones, que podran portar flautes, panderetes o cròtals.

Les persones interessades a participar en la gimcana i en la representació del sepeli púnic s’hauran d’inscriure prèviament, amb un màxim de 4 persones per inscripció a la representació del sepeli, fins al dia 7 de juliol, dirigint-se a:

Telèfon: 638656290 / 638656286 (de 08.00 a 14.00 h)

Mail: arxiuimatgeiso@gmail.com