Encara recuperant-mos de la festa dels Reis Mags d'Orient a Formentera, i amb el gust del tortell de reis a la boca, des de l'Associació de Reis Mags, no volem deixar d'agrair a totes les persones que han fet possible aquesta festa d'enguany. Des de fa mesos l'Associació de Reis, porta treballant per rebre les Majestats d'Orient com es mereixen.

Volem agrair la seva visita a la nostra illa, una visita especial per als més petits i no tan petits, ja que aquest dia tots treim la nostra part més infantil per omplir-mos i convertir-mos en nens i nenes.

Tot això no seria possible sense l'ajuda voluntària i desinteressada dels membres de l'Associació i de totes les persones que amb naltros volen col·laborar, i es que aquestos dies han estat moltes les persones que s'han posat en contacte per enllestir els últims detalls. Per això, volem agrair a les empreses col·laboradores que ens deixen els seus camions per a muntar les carrosses: Can Rita, Mibesa, Can Refrefor, els camions del Consell i de xarxa viària. A la companyia Baleària per portar els Reis fins al nostre port de la Savina. A la Cooperativa del Camp per cedir-mos les seues instal·lacions que són imprescindibles per poder muntar les carrosses i, de manera especial, als Carlos que allí treballen. A les encarregades de les vestimentes de les Majestats, per tenir-les a punt perquè Melcior, Gaspar i Baltasar llueixin les millors gales. A les persones que acompanyen i cuiden els més petits perquè puguin viure d'una manera més especial la cavalcada. Als nostres mossènyers, per rebre les Majestats a les nostres diferents parròquies i als cants del grup de guitarres que tampoc es volen perdre aquest esdeveniment. A la gent de l'organització que han estat pendents en tot moment de la cavalcada des de la Savina fins al Pilar de la Mola. A na Rita per endolcir aquesta nit amb la xocolatada a la plaça de Sant Ferran. Agrair als xofers que transporten als reis i als acompanyants, a la Policia Local, a Protecció Civil, als bombers, a la Guàrdia Civil, a l'Associació de veïns de la Mola, i als obrers de la mateixa parròquia, a la dissenyadora de les carrosses, als autobusos Pitiüsa Sud, a Sons Formentera, al Consell Insular i, de manera molt especial, a l'àrea de Cultura amb les seves membres, i a tota la brigada per ajudar a muntar les carrosses i proporcionar tot el material necessari. A Aniofe, Papereria Tur Ferrer i La Caracola.

Igualment estem segurs que amb tota la il·lusió d'aquesta gent que fa possible aquest dia l'any que ve els reis tornaran a visitar la nostra illa plens d'amor, màgia i regals. Gràcies a tots i a totes.