Som professora de Secundària i vull dir que encara que trobo molt admirable que hi hagi tanta gent disposada a renunciar a la seva paga per defensar una causa justa, jo no estic fent la vaga perquè crec que només perjudica als mateixos professors, que estan perdent molts de sous, i als alumnes, que no tenen cap culpa de la situació.

Crec que la vaga que s´ha de fer no ha de consistir en no anar a treballar, sinó en aplicar el TIL, però no com es vol implantar per part de l´Administració. La solució que proposo és que es reuneixin tots els directors de Primària i Secundària amb els respectius inspectors locals, els representants de les Ampes i dels sindicats, i que redactin i firmin un document en el qual es comuniqui al senyor Bauzá que el TIL s´aplicarà, adaptat i modificat d´acord amb la situació i disponibilitat de cada centre, i punt i final.

Davant d´un comunicat d´aquest tipus, firmat per totes les directives i els inspectors, penso que el Govern no tindria res a fer.

I al senyor Bauzá li diria què no tingui por d´acceptar una modificaciò del seu projecte, per això no perdrà punts, no es tracta de claudicar, només de rectificar, i sempres s´ha dit que rectificar és de savis.