Tot el suport i recolzament a tot el personal de l´Hospital Residència Assistida Cas Serres en les seves reivindicacions per evitar la reconversió del centre a residència.

Tot el suport i recolzament, per la vostra infinita i, també, admirable tasca; perquè sou els encarregats i encarregades de vetllar pel benestar de persones amb una salut molt delicada; persones, la majoria, amb malalties que en comptes de millorar, van empitjorant i, tot i saber-ho, no falten en el vostre dia a dia somriures ni paraules d´ànim i optimisme cap a tots ells i elles.

Sou, fins i tot, l´única família i l´únic lloc on poden estar persones que hi ha al centre i estar-hi ateses amb dignitat. Tot el suport i recolzament a aquests professionals que, tot i treballar sota mínims, desbordats, amb places que fa temps estan per cobrir (fruit de les progressives retallades des que es va obrir el centre), no callau, ni vos quedau braços plegats, sinó que lluitau i vos feis sentir per reivindicar i assegurar la qualitat assistencial dels vostres pacients d´avui, demà i sempre.

Torn a repetir, tot el suport i recolzament però també, infinit agraïment. I per als qui governen i per als qui no (pot ser ho faran algun dia i cal no cometre la mateixa errada), tot el seny i sentit comú perquè aquestes peticions que avergonyeixen i indignen qualsevol amb un mínim d´humanitat, es resolguin ràpidament i no es tornin a repetir mai més, governi qui governi.