A càrrec de Pere Terrasa, comissari de l’exposició

Al llarg dels mesos de març i abril es preveu una nova edició de les rutes singulars “Altres Mirades”, amb l’objectiu de reflexionar entre tots al voltant d’alguns dels elements més desconeguts del nostre patrimoni.

Concretament, es proposa fer dos recorreguts per a donar a conèixer el monestir de Santa Elisabet a partir de l’exposició “Gaudí i les 40 hores”, ubicada a Can Balaguer; dos itineraris pel bosc de Bellver, i dos més al voltant de les matemàtiques, al barri de Pere Garau.

En el primer d’aquests recorreguts, previst per als dissabtes 25 de març i 1 d’abril, visitarem l’exposició de part del fons patrimonial del monestir de Santa Elisabet que es pot veure actualment a Can Balaguer, en un diàleg pedagògic amb un dels comissaris de l’exposició, Pere Terrasa. A continuació ens acompanyarà al convent de les Jerònimes, situat a tocar de la Porta del Camp, on podrem veure una exposició de ceràmica conventual i escoltar el magnífic orgue de la seva església, construït el 1746 per Mateu Bosch i restaurat per Gerhard Grenzing el 1969.