Basada en la novel•la homònima de Sebastià Alzamora, aquesta obra destil•la la mateixa força que els seus dos protagonistes: l'oligarca Joan March i l'humanista Joan Mascaró.

Tots dos nasqueren al mateix poble de Mallorca, Santa Margalida, amb 17 anys de diferència. Poc més en comú. Tenien concepcions completament diferents del món i del temps. El financer i contrabandista Joan March treballà compulsivament en els seus negocis, i es convertí en un dels homes més rics i poderosos del seu temps. Era capaç de fer caure governs, i de posar condicions a Franco o a Churchill.

Mentrestant, Joan Mascaró va ser el principal traductor i divulgador del pensament místic hindú a la cultura occidental, referent (entre altres) dels Beatles, que li dedicaren la cançó The Inner Light. Fins a 20 anys de la seva vida els dedicà a traduir un poema hindú: Bhagavad Gita.

A Reis del món, aquests dos personatges reals i antagònics es troben en un despatx a principis dels anys 50. Els diners i el poder enfront de la recerca de la bellesa i la bondat.

Reis del món és un teatre reflexiu de personatges contundents, on l'ètica de les seves actuacions sempre està en primer pla.

Direcció: José Martret

Dramatúrgia: Josep Maria Miró a partir de la novel·la homònima de Sebastià Alzamora

Intèrprets: Toni Gomila, Jordi Figueras, Carme Conesa, Blai Llòpis

Música: Jaume Manresa

Escenografia: Rafel Lladó

Vestuari: Maria Miró

Il·luminació: David Picazo

Coreografía: Roberto G. Alonso

Ajudant de direcció: Pedro Mas

Vídeocreació: Toni Bestard