El cantant i compositor menorquí Cris Juanico i l’Orquestra Simfònica de les Balears seran els encarregats de ficar la nota musical el dia 5 de març, a les 20.00 h, a l’Auditori d’Alcúdia. En concret, es presentarà el nou projecte artístic de Cris Juanico ‘Altament sensible’ que ofereix un repertori amb alguns dels seus temes més populars en clau simfònica.

Es tracta d’una proposta que obre i desplega com mai temes prou significatius de la trajectòria musical de l'artista menorquí (des de Ja T'Ho Diré fins a l'actualitat) amb els colors, matisos i sensibilitats dels instruments d'una gran orquestra. El projecte explora nous camins sonors i textures de cançons com Si véns, Sal i dolçura, Enmig del desert, Així i tot, La mar, Es moment, Na Cecília, Com un infant, No em facis ontes, Amb un dit as vidre escric, Un vol de miloca i M’encanta.

L’artista ciutadellenc compta amb la complicitat dels arranjaments del músic mallorquí Miquel Àngel Aguiló i de la seva banda habitual integrada per Blanca Coll (violí), Lluís Gener (baix), Quim Ribó (guitarra elèctrica) i Pere Moll (bateria), amb els que arrodonirà el repertori amb temes com L’Univers i Més a prop.