OBERTURA DEL FESTIVAL, GALA INAUGURAL I MÀGIA EXTREMA

L’obertura de la segona edició del Festival Internacional de Màgia de Mallorca FAT I FAT es portarà a terme el divendres 31 de maig a les 18 h a la plaça Major. Es donarà el tret de partida del Festival, que tindrà lloc durant tres dies a Mallorca. La Gala Inaugural anirà a càrrec de l’espectacular Adrián Carratalá, tres vegades campió d’Espanya de màgia. Amb un conjunt de jocs de màgia i enginy, Carratalá convidarà tot el públic a endinsar-se en el seu fantàstic i sorprenent món màgic.

Hora d’inici: 18 h

Durada: 60 minuts

L’activitat és oberta i gratuïta. Espectacle per a tots públics.

Més informació

DJ BIEL CASTELL

El DJ Biel Castell donarà el seu toc d’energia, diversió i festa. Entre la gala inaugural i l’Espectacle de màgia extrema, apropa’t per a ballar i fer una mica de gresca amb els teus!

L’activitat és oberta i gratuïta per a tothom.

MÀGIA EXTREMA

Un trepidant espectacle de màgia extrema tindrà lloc el divendres 31 de maig a les 20 h a la plaça Major a càrrec de Víctor Cerro, doble rècord del món de màgia extrema. L’adrenalina i la tensió seran els ingredients principals d’aquest espectacle. Una gran grua, foc, escapisme i una motocicleta conduïda pel pilot David Salom, seran uns dels ingredients principals de la nit. No dubteu d’apropar-vos a un dels indrets més màgics de la ciutat per a gaudir de la màgia més desafiant del Festival.

Hora d’inici: 20 h

Durada: 60 minuts

L’activitat és oberta i gratuïta. Espectacle per a tots públics.