Cuirassa Oberta és la primera proposta de la companyia Marilén Ribot. Es tracta d’un espectacle de creació pròpia que neix de la necessitat personal de llançar-se a tractar temes íntims però universals, sempre des de la bellesa, utilitzant un llenguatge físic que harmonitza tècniques de circ i escriptura dramàtica.

Cuirassa Oberta amalgama cos, paraula, moviment, espai sonor i performance. Les dramatúrgies visual i textual conviuen amb disciplines circenses com: equilibri sobre ampolles de vidre, faquirisme, roda Cyr, prisma aeri i llançament de ganivets.

Al Japó, quan es romp una peça de ceràmica, la reparen amb resina i pols d’or, convertint-la així en un objecte únic, dotat d'una nova estètica i un nou valor.

Aquest espectacle ens convida a abraçar les nostres ferides i sofriments per tal d'acceptar-los i embellir-los. Cuirassa Oberta és una reflexió sobre la resiliència i la força de voluntat. Una empenta a mirar-nos per dins i a definir les nostres esquerdes emocionals i físiques per tal de continuar creixent i evolucionant.

Coproducció del Teatre Principal de Palma amb la Companyia Marilén Ribot

Premi ATAPIB 2023 a Millor intèrpret femenina per a Marilén Ribot

* PRINCIPAL MENUT: Els diumenges, servei de ludoteca gratuït amb personal especialitzat. Es podrà reservar plaça al Principal Menut durant el procés de compra, tant a través de la web com a taquilla