Produccions de Ferro

Argument

Conscients del llop que ens mira rere la porta, hem decidit no mirar-lo de cara i continuar amb l'únic camí que ens duu a casa: l'escenari. Tornam als escenaris per mostrar-vos allò que som: paraula i emoció. I ho feim amb un text nou de Toni Gomila en el qual segueix el rastre de biografies humanes que expliquen, com els anells a la soca d'un arbre, un sentiment de pertinença, de col·lectiu, d'agermanament.

A partir d'un conjunt d'entrevistes i apunts de documentació històrica, 'Aquell carrer' descobreix la personalitat del Barri de Sa Torre, a Manacor, durant la segons meitat del segle XX. Misèria, contraban, sexe, unes vides que conformen un trencaclosques que explica el desenvolupament socioeconòmic d'una barriada perifèrica alhora que ens il·lustren sobre el pensament, la moral i la vida quotidiana del convuls segle XX.

Gomila afirma que totes aquestes històries em donaven la sensació que traspuaven una sensibilitat, un rerefons d'estimació sincera als veïns, a la gent que conviu amb nosaltres, que avui, que ja no sabem –o feim de no saber- res dels nostres veïns, avui que ja no ens saludam, que ens atrinxeram en la seguretat de dins ca nostra, era necessari reivindicar. "You'll never walk alone" canten als estadis de futbol, tot fent professió de fe i expressant un compromís ferm i durador. Mai caminareu sols, per dir que sempre caminarem acompanyant-vos.

INTÈRPRETS: Catalina Florit i Toni Gomila.

Direcció: Ferran Utzet.

Companyia : Produccions de Ferro.

Venda d'entrades: www.Ticketib.com