Síguenos en redes sociales:

El programa Reinventa del Consell d’Eivissa ofereix un curs gratuït sobre gestió empresarial

Aquesta nova formació ensenyarà com automatitzar la gestió empresarial a través d'un ERP o sistema de planificació de recursos empresarials

El programa Reinventa del Consell d’Eivissa ofereix un curs gratuït sobre gestió empresarialC.E.

El departament d'Innovació del Consell Insular d’Eivissa ofereix el primer curs de 2021 del programa REINVENTA, una iniciativa per a ajudar al petit comerç local i a emprenedors en la transformació digital. Aquesta nova formació ensenyarà com automatitzar la gestió empresarial a través d'un ERP (Enterprise Resource Planning) o sistema de planificació de recursos empresarials. El termini per a inscriure's en aquest curs gratuït, que es desenvoluparà telemàticament de l'11 al 31 de març, ja està obert en la pàgina web https://akammedia.com/curso-online-erp/ .

Fins a 150 empreses de l'illa es podran beneficiar d'aquesta formació, impulsada pel departament d'Innovació del Consell Insular d’Eivissa i impartida per Akanmedia, i està dirigida a departaments de direcció, administració, financers, recursos humans, magatzem i persones autònomes i emprenedores que vulguin aprendre a controlar totes les parts de la seva empresa a través d'una mateixa eina, de forma totalment automatitzada, estalviant temps, evitant errors i buscant la millora de la productivitat.

Les persones inscrites podran treballar directament sobre una eina ERP i el curs sobre gestió empresarial s'organitzarà i coordinarà a través de l'eina col·laborativa Microsoft Teams. Aquest tipus de formació aporta un valor extra a l'hora d'acostumar a les empreses als processos habituals per al treball en grup i teletreball.

A més, a aquesta nova sessió del programa REINVENTA s'ensenyarà a usar un ERP i es mostrarà com controlar la facturació, la comptabilitat, la gestió del magatzem, els recursos humans i els projectes dins d'una mateixa eina. Per tant, totes les parts fonamentals de l'empresa seran explicades en el curs per a demostrar que, en l'actualitat, les eines digitals, en aquest cas els ERP, es converteixen en pilars fonamentals en l'estratègia de creixement empresarial i que serveixen per a deixar els problemes derivats de lloa processos manuals.

“Vam començar el programa REINVENTA a la meitat de l'estat d'alarma pel coronavirus al 2020 per a ajudar als empresaris i emprenedors d'Eivissa en la transformació digital i gairebé un any després des del departament d'Innovació del Consell Insular d’Eivissa continuem apostant per aquesta iniciativa per a que els negocis de l'illa comptin amb més eines digitals per a competir i captar clients”, expliquen el conseller insular d'Innovació, Javier Torres, i el director de Akanmedia, Carlos Urioste.

Consell d'Eivissa

Tel: 971195900

Pulsa para ver más contenido para ti