Estimats Reis Mags: Aquest any a Eivissa ens hem comportat molt bé, per això us demano que a més de portar coses bones lleveu les dolentes. En Salut estam molt satisfets amb l´hospital nou i la radioteràpia aconseguida recentment però... hauríeu d´alleugerir les llistes d´espera de Can Misses per poder aconseguir les visites necessàries als especialistes, ecografies, ressonàncies... les hores a urgències; millorar els recursos per atendre les malalties mentals, oncològiques... més serveis d´ambulància. Abaratir el preu del pàrquing...

Referent als sous, què podeu fer? Crec que hauríeu de provocar les condicions que afavoreixin la producció d´ocupació, tenint en compte els joves i els més grans i desenvolupar accions que permetin accedir a vivendes dignes. Aclarir la situació dels habitatges turístics. Gaudir de mitjans de transport públics eficaços i transport privat legal. Podeu fer desaparèixer els taxis pirates? I executar els projectes d´ampliació de la carretera de Santa Eulària i acabar l´entrada de Jesús, i així ens proporcionareu carreteres més segures. Pens que ja seria massa demanar-vos l´obertura del Cetis, no?

Respecte al turisme, què va ser primer: l´ou o la gallina? Heu de portar estratègies per no morir d´èxit, però també per no matar la gallina dels ous d´or.

L´amor! Oh! l´amor fraternal, filial, romàntic... però hi ha una variable molt important: el respecte. Sí, molt de respecte, des de ja, respecte a la natura, als animals, a la posidònia, al mar... no hem de perdre de vista el canvi climàtic. Respecte cap a un mateix i cap als altres, heu d´aconseguir els recursos per combatre la violència de gènere, l´assetjament a l´escola o a la feina...

No podeu oblidar l´educació, és clau per aconseguir totes aquestes fites. Heu de posar a l´abast els recursos per una escola inclusiva, col·laborativa, amb ràtios que permetin desenvolupar a més del currículum de les diferents matèries el desenvolupament integrat de les persones i així construir una societat més justa, solidària i Feliç. Aconseguireu les escoles, els instituts, la FP Dual, els cicles formatius que ens falten... Obrireu l´escoleta de Can Nebot? Els recursos per a tots i sobretot per als qui més ho necessiten?

També heu de tenir en compte la creativitat que dóna llum a la foscor enriquint l´ànima: Necessitem una nova Escola d´Art i una ubicació pròpia per a la d´Idiomes. Ah! s´han de reparar les deficiències del Conservatori i d´altres centres educatius.

Us deman tot això, Majestats d´Orient, ja que crec que els equips de govern actual no seran capaços d´aconseguir-ho. Desig que tingueu un bon viatge i que puguem gaudir amb salut els vostres presents.