Síguenos en redes sociales:

El Consell al dia

El Departament de Transports ha reprès l’activitat de set línies d’autobús per la temporada d’estiu

Entra en funcionament la línia d’autobús L9, que connecta Sant Antoni amb Sant Josep i l’Aeroport, i s’amplien les freqüències de sis línies més

El Departament de Transports ha reprès l’activitat de set línies d’autobús per la temporada d’estiuConsell d'Eivissa

El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa ha reprès l’activitat d’un total de set línies d’autobús (entre les que destaca la L9) per la temporada d’estiu i s’han ampliat durant aquest mes de juny les freqüències de sis més. “El transport públic és essencial i estem fent tots els esforços possibles per recuperar la normalitat. Per això, reforçam línies i recuperam freqüències de bus per oferir un servei de qualitat a la ciutadania. Les millores continuaran al juliol”, ha explicat el conseller insular de Transports, Javier Torres.

En concret, ja s’han posat en marxa la L9 (que connecta Sant Antoni amb Sant Josep i l’Aeroport), la L4.7 (per anar des de Sant Antoni a Cala Bassa i Platges de Comte), la L11 (Eivissa - Sant Jordi - Ses Salines), la L19 (Santa Eulària - Sant Rafel - Sant Antoni), la L34 (Sant Antoni - Can Coix - Cala Salada), la L16C (Santa Eulària > Sant Carles - es Figueral - Cala Sant Vicent), la L18B (Es Canar - Cala Martina - Santa Eulària) i la L24 (Cala Nova - es Canar - Santa Eulària - Aeroport).

Quant a la línia L4.7, l’autobús es pot agafar a l’estació d’autobús de Sant Antoni a les 10h, 12h, 15h, 17h i a les 19h hores.

Ampliació de freqüències

A més, el Departament de Transports ha ampliat aquest mes de juny les freqüències de sis línies: la L14 (que uneix Eivissa amb Platja d'en Bossa ) ha reprès el servei de diumenges i festius; la L12A (Eivissa, Puig d'en Valls i Jesús) tindrà serveis a les 16:15, 17:30, 18:45, 20:00 i 21:15 hores; la L42B (la circular que connecta Sant Josep amb Es Cubells, Cala Vedella i Cala Tarida) també operarà a les 14h, 17h, 18h i 19h; la L50 (Cas Dominguets - Es Gorg - Puig den Valls - Es Gorg) realitzarà el recorregut d’estiu i la L25A tindrà el servei de dilluns a dissabte de les expedicions 21:00 i 22:30 (des de el Port) i a les 21:45 i 23:15 (des d’Eivissa). Per últim, la L3 operarà els dissabtes amb les mateixes freqüències que ofereix aquesta línia de dilluns a divendres.

Tota la informació dels horaris del servei públic d’autobús es pot consultar a la pàgina web https://eivissa.tib.org

Pulsa para ver más contenido para ti