Quan em comunicaren que el nostre company Vicent Tur Torres Fluixà havia mort, tot i saber que la seua salut s'havia deteriorat molt per la malaltia que patia, em va sacsejar tot el cos i vaig quedar una bona estona trabucat per la notícia. En Vicent era massa jove i la vida se li ha acabat massa aviat, no és just. Des d'aquí vull enviar una forta abraçada a tota la seua família i amics més propers, en nom meu i en nom de tota la nostra organització socialista d'Eivissa, que el recordarà sempre.

En Vicent va ser sempre un bon company, un bon treballador i un compromès socialista. Aplicava les idees que tenia amb una alta càrrega d'explicacions i un pragmatisme que tenia present el moment, el lloc, el que pensaria la gent i la manera d'entendre les mesures que defensava.

Va ser mestre d'escola, regidor i alcalde del seu municipi, Sant Joan de Labritja, conseller insular, diputat i sempre va disposar d'una alta estima i consideració dins de la nostra organització, la Federació Socialista d'Eivissa, de la qual va ser secretari general, però també, crec poder afirmar, per part de les altres organitzacions socials i polítiques de la nostra illa d'Eivissa i de la comunitat de les Illes Balears, pel seu caràcter obert, dialogant, proper i sincer.

L'hem perdut massa prompte. Descansa en pau amic, company Vicent Tur Fluixà.