Hi ha molta gent que té una concepció equivocada dels carrils bici i altres a qui els hi convé no aclarir aquesta equivocació i amb el seu silenci fomenten aquest malentès.

La utilització conjunta de les bicis i dels peatons, s´ha de dir que és inviable; si és un carril bici només poden anar-hi les bicis, els peatons ho tenen prohibit, poden ser multats.

També hi ha molta gent que defensam la no destrucció d´Eivissa i el carril bici suposarà més asfalt, unes vegades, com ara, en nom de l´ecologisme i de la mobilitat sostenible però el que sí que és cert és que la estam destruint.

No oblidem les campanyes de ´Salvem ses Salines´, ´Cala d´Hort´, ´No a les Autopistes´ i la destrucció de la Platja dels Duros sense cap veu ni cap campanya que ho impedeixi.

Vull precisar que si a qualsevol se li demana pel seu parer sobre un carril bici, tothom dirà de primera que està a favor, però si precisam com, per on, a costa de qui, per a què... hi haurà molta gent que al contestar aquestes preguntes canviaria la seva opinió.

Quins serveis ofereixen les administracions en quant al transport públic? Aquest és un dels gran temes ´oblidats´. Per què no interessa? O hi ha interessos ocults?

Es parla de la intermodalitat amb el bus, bona idea, però ara... A l´anterior legislatura, des del Consell es varen millorar freqüència i horaris del serveis d´autobusos, però encara quedava molt per millorar. I, en aquesta legislatura, en la línia d´Eivissa-Santa Gertrudis-Sant Miquel no s´ha fet res i no crec que amb el carril bici es sol·lucioni el problema de la mobilitat.