el consell al dia

Agenda El Consell al dia

Programa d'activitats dia de les Illes Balears

Programa d'activitats dia de les Illes Balears

AUDITORI DE CAS SERRES

- Cicle Dies Musicals: el divendres, 24 de febrer a les 20.30 hores, a l’Auditori de Cas Serres, concert de Carlos Tur i Elvira Ramon, i el diumenge 26, a les 20.30 hores, a l’Auditori de Caló de s’Oli, a Cala de Bou, concerte del duo Loui Lion. Venda d’entrades i abonaments al web eivissacultural.es.

ESPOSICIONS

-El Museu Etnogràfic de Can Ros, a Santa Eulària, acull tres noves exposicions temporals sobre el ca eivissens, l’ofici d’espardenyer i pintures de Prats Calbet. Obert de dimarts a diumenge de 10 a 14 hores.

IBIZACINEFEST

-La setena edició del Ibizacinefest continua amb més de 100 curts i llargmetratges a tots els municipis de l’illa. També hi haurà col·loquis i espais de reflexió. Tota la programació del Ibizacinefest 2023 la trobeu al web eivissacultural.es.

MOLÍ D’EN SIMÓ

-El Molí d’en Simó a Sant Antoni acull la col·lecció etnográfica de na Carmen Tur, un recull de vestits tradicionals, instruments musicals, joies antigues i objectes que supossen un auténtic viatge al nostre passat, una oportunitat per apropar-se al nostre folklore i béns culturals. El Molí d'en Simó es pot visitar de dimarts a diumenge de 10 a 13.30h.