el consell al dia

Tallers de compostatge, conta contes i visites a Ca na Putxa per conmemorar la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Setmana Europea de la prevenció de residus

Setmana Europea de la prevenció de residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany se celebra entre el 19 i 27 de novembre, és la campanya anual més gran de sensibilització sobre la prevenció de residus a Europa, amb accions de sensibilització dirigides a la población en general.

Per a aquesta setmana el Departament de Gestió Ambiental del Consell Insular d’Eivissa, amb la col·laboració d’altres entitats, com Amics de la Terra, Fundació Deixalles, Asociación For the Planet, «nativ IBIZA alive» i l’artista Inés Sarmiento, ha organitzat diferents actuacions i activitats per fomentar un canvi de comportament i promoure els principis fonamentals de la prevenció de residus: reduir, reutilitzar i reciclar (regla de les 3R).

A través de tallers de compostatge, conta contes a les bilioteques, performances, activitats als centres escolars i visites guiades a l’Àrea Ambiental de Ca na Putxa, els ciutadans de l’illa podràn conèixer els beneficis de reciclar.

Per a la visita a Ca na Putxa i els tallers de compostatge es necessària una inscripció prèvia que es pot realitzar enviant un correu electrònic a info@residuseivissa.com o bé al telèfon 900 26 48 78. 

Per a més informació: 

- Web de residus del Consell Insular d’Eivissa: 

https://residus.conselldeivissa.es

- Xarxes Socials: @residuseivissa @residus_eivissa

- Telèfons: 900 26 48 78 (Oficina Residus) / 971195500 (Departament Gestió Ambiental)

- Correu electrònic: 

mediambient@conselldeivissa.es