Després del cribratges massius realitzats als municipis d'Eivissa i Sant Antoni, entre els dies 28 de gener i 1 de febrer aquestes proves es traslladen a Santa Eulària, on els residents de Sant Joan també podran fer-se el test.

Les proves es realitzaran de forma voluntària i gratuïta al Pavelló Poliesportiu de Santa Eulària, no cal demanar cita prèvia. Dirigida als residents de Santa Eulària i Sant Joan majors de 16 anys. Horari d'atenció de 10 a 18 hores el primer dia, de 9 a 18 hores la resta de dies. Per a més informació sobre la distribució de zones i els dies assignats a cada zona, podeu consultar-la a les xarxes socials del Consell d'Eivissa i de l'Ajuntament de Santa Eulària.

A més, per facilitar que persones amb mobilitat reduïda, persones majors o sense recursos dels municipis de Santa Eulària i Sant Joan que vulguin fer-se la prova puguin apropar-se, Taxi Solidari, del Gremi del Taxi d'Eivissa i Formentera, ha organitzat un servei solidari i gratuït. Per a informació i sol·licitud d'aquest servei, podeu cridar al 676883987 per a Santa Eulària, i al 687532367 per a Sant Joan.

Per responsabilitat, per la salut de tothom, si residiu als municipis de Santa Eulària i Sant Joan, us animam a participar d'aquest cribatge massiu.