-Divendres 25 a les 29h a les xarxes socials del Consell d'Eivissa, Facebook i Youtube, projecció del documental "Chicas nuevas 24 horas" de Mabel Lozano, amb una taula de debat posterior, amb motiu del Dia Internacional contra l'explotació sexual i el tràfic de dones.

-Divendres, 25 de setembre a les 20.30h a l'Auditori de Cas Serres 'Play' de la companyia Aracaladanza, nou espectacle dins del cicle 'Temporada de Dansa 2020' especialment recomanat per a nens i nenes i el diumenge 27 a la mateixa hora, 'El festin de los cuerpos' ball inclusiu a càrrec de la companyia Danza Mobile. Els preus de les entrades d'aquest temporada de dansa es de 8 € en venta anticipada i 12 € taquilla, encara què per mesures de seguretat es recomana preferiblement la venda anticipada. I sols excepcionalment en taquilla. També hi ha diferents abonaments per gaudir de tots els espectacles a un preu més reduït. Més informació i venda d'entrades al web conselleivissa.escenaonline.es.

-Fins a aquest divendres 25 de setembre, a Sa Nostra Sala, al carrer Aragó d'Eivissa, podeu gaudir de l'exposició 'Des de la Mar' de la pintora Diana Bustamante, guanyadora del Premi Vuit d'Agost de pintura el 2019. Horari de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 hores i de 18 a 21 hores.

-Informació per als vianants a la ciutat d'Eivissa que emprin les passarel·les de l'E10: durant les properes 2 setmanes els ponts d'aquesta via patiran talls intermitents per tal de fer feines de millora: Durant aquesta setmana tanca la passarel·la de la Policia Nacional i durant la setmana del 28 de setembre al 4 d'octubre, la Passarel·la Can Misses.