Des del pròxim divendres, 17 de juliol, i fins a la finalització de l'obra, es desviaran diversos trams de la C-733 on s'estan executant els treballs de millora de la fluïdesa i seguretat des del punt quilomètric 1+500 fins al 5+500 així com els treballs de millora a la variant de Jesús.

Des de les 7.30 ho del divendres 17 de juliol i fins a data prevista de finalització, les persones usuàrias de la via hauran d'emprar els desviaments provisionals senyalitzats a la nova calçada, per tal que els operaris puguin continuar els seus treballs a la calçada existent amb totes les garanties de seguretat.

El conseller de Gestió del Territori, Mariano Juan, ha demanat paciència i disculpes les persones usuàries de la via "en el cas que per aquests desviaments i treballs que s'estan realitzant en aquest tram es puguin veure afectats amb algun embús o retard". Juan ha explicat que es tracta de la fase final dels treballs i que és necessari fer aquests desviaments que "tractarem que suposin el mínim d'inconvenients per als conductors".