CIMA en CURT "Contra vent i marea" + Col·loqui · Entrada gratuïta amb reserva d'entrades a www.eivissa.es

Creada al 2006, CIMA és l'Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals. CIMA EN CURT és una mostra de cinema que té com a objectiu donar a conèixer el treball de les dones cineastes al públic en general i promoure el debat sobre l'audiovisual des d'una perspectiva feminista. A través de l'exhibició y posada en valor de las pel·lícules programades, contribueix a enfortir la indústria cinematogràfica, oferint un espai d'exhibició de les obres realitzades per dones: curtmetratges de ficció, animació i documentals.

En aquesta ocasió, l'Ajuntament d'Eivissa i CIMA - amb la col·laboració de l'associació Ibicine - s'uneixen per organitzar una sessió especial de la mostra a Eivissa, on es podran veure diversos curtmetratges de cineastes balears i catalanes.

Les dones al cinema, com a la vida, han de lluitar encara per a construir els seus propis relats. Els curtmetratges programats en aquesta sessió, des del drama o la comèdia, indaguen sobre com la memòria de les nostres mares i àvies – els seus silencis i la seva música, el seu por i la seva calor - dialoguen amb el present de les generacions joves, creant un únic discurs, divers, combatiu i emocionant. Després de la projecció, les autores dels curts participaran a un debat amb el públic.

Activitat emmarcada dins el programa d'actes del 8 de març, Dia internacional de la Dona, de l'Ajuntament d'Eivissa. Amb el finançament del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere.