Juli Disla i Jaume Pérez

La sort parla de la nostra pròpia experiència com a família homoparental i interracial. Una peripècia emocional i vital però també un llarg camí administratiu i judicial que té com a finalitat aconseguir formar una família.

A través de la nostra vivència íntima volem parlar de la diversitat, de quins són els models de famílies, de com vivim les qüestions racials, de quins són els referents, l'entorn en el qual es desenvolupen els menors i de com influeix la política en tot això.

D'altra banda, La sort, també és un homenatge al nostre fill. Que li pugui servir com a Llibre de vida en un futur. Amb respecte, honestedat i emoció volem dedicar-li aquest projecte.

Finalment, intentem dibuixar la resposta a les següents preguntes: Què és ser una família normal? Respecte a quins paràmetres o condicionants?

* PRINCIPAL MENUT: Els diumenges, servei de ludoteca gratuït amb personal especialitzat. Es podrà reservar plaça al Principal Menut durant el procés de compra, tant a través de la web com a taquilla