Reserves per WhatsApp al 659756153 (indicant nom, llinatges i nombre d'entrades).

Paradís és una obra contada a quatre veus, les quatre veus protagonistes d'aquest relat en forma de road movie: na Joana, el cap pensant del pla, en Sebastià, el capellà víctima a priori d'aquest pla, en Pepe, la mà executora del pla i en Kevin, el fill de na Joana i en Pepe i objecte principal del pla.

Sense ell res no és possible tot i que no sap ben bé com ha arribat a trobar-se en el centre de la història. Però Paradís és una història contada per un sol actor que desenvoluparà els quatre personatges que van relatant aquesta història divertida i emotiva des de quatre punts de vista diferents. L'autor i l'actor que es fusionen en una sola veu.

Un text contemporani, d'autoria mallorquina amb una muntanya rusa de recursos teatrals i una gran crítica social. Viatjarem a través d'una road movie literaria pel "nostre paradís" a través d'una carretera plena de moments molt còmics, tendres i fins i tot tràgic-absurds que envolten la vida de 4 personatges representats pel mateix actor. Un homenatge a través de l'humor i de l'absurd teatral a aquelles persones invisibles que per certes circumstàncies han de sobreviure dins d'aquesta terra.