Director: Fernando Marina · Entrades a la venda a partir de dimecres 21 d'octubre a la web www.eivissa.es · Preu: 10 €

L'Espai Cultural de Can Ventosa acollirà aquest diumenge, 25 d'octubre, a les 19 hores un concert de l'Orquestra simfònica Ciutat d'Eivissa. Es tracta del primer concert que dirigirà Fernando Marina, com a nou director de l'OSCE. L'esdeveniment estava previst pel passat mes de març però s'ha hagut d'ajornar fins ara a causa de la crisi sanitària.

En aquesta ocasió es comptarà amb una orquestra reduïda, formada per 18 músics, que interpretaran al seu repertori obres de Bach i Haendel. Les entrades estaran a la venda a partir de demà 21 d'octubre a la web www.eivissa.es

L'accés serà gratuït per a estudiants de música i persones a l'atur amb acreditació. Les invitacions, que són limitades, s'hauran de recollir a Can Ventosa entre dimecres i divendres de 9.30 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores.El concert comptarà amb totes les normes de seguretat vigents. Hi haurà disponibles 154 butaques, es mantindran les distàncies entre seients i els espectadors hauran de fer ús de la mascareta en tot moment. A més, a l'entrada al centre es prendrà la temperatura de tots els assistents i hauran de fer ús del gel hidroalcohòlic per a les mans que hi haurà a disposició.