Sol Picó

A Malditas plumas, la coreògrafa i ballarina Sol Picó fa un recorregut pels diferents episodis de la vida d’un personatge del Paral·lel barcelonès, en un viatge que transita entre la tendresa i la decadència. En aquest relat, el públic coneix la història d’aquesta vedet del Paral·lel i comparteix els seus records, les seves experiències, les seves vivències... Però, i si potser mai va arribar a ser-ho i això són només els seus somnis, les seves projeccions vitals, els seus desitjos no acomplerts? Potser és tot plegat un gran deliri que, tot i que ens transporta a un lloc i a una època molt concrets, ens connecta també amb el sentiment més humà i, per tant, més universal: la por a la mort, a la degradació, a la pèrdua... a desaparèixer.

Tot inspirant-se en el gènere de la revista espanyola i en la seva picaresca, aquest espectacle juga amb la transformació, la interacció amb el públic i la confusió entre ficció i realitat, sempre amb la ironia i el sentit de l’humor que caracteritzen el llenguatge de Sol Picó.

Coproducció de Teatre Nacional de Catalunya, dansa.Quinzena metropolitana i Sol Picó Companyia de dansa

* Principal Menut: Servei de ludoteca gratuït el diumenge 4

Amb el servei de ludoteca, les mares i els pares podran gaudir de la funció deixant els més menuts en mans de personal especialitzat.

Es podrà reservar plaça al Principal Menut durant el procés de compra, tant a través de la web com a taquilla.