Gold Battle és una competició de freestyle internacional que du més de 10 anys apostant pel talent urbà de diferents països de parla hispana. Dia 22 de gener la persona guanyadora de la Regional Gold Battle Mallorca quedarà classificada per a la gran National Gold Battle, que es farà a Barcelona. A més, disposarà de l'allotjament i el viatge, tot cobert per l'organització central. La persona que guanyi la National Gold Battle representarà l'Estat espanyol a la competició internacional.

La Regional Gold Battle Mallorca es durà a terme en un espai tan emblemàtic com és Ses Voltes, ja que fa anys que és el punt central de reunió de la família underground amant del freestyle. Aquesta és una bona ocasió per a qui que vulgui conèixer al 100% el funcionament de les "batalles de galls" o "batalles de freestyle" i acostar-se a aquest art improvisat i mental.

Comptarem també amb l'actuació especial de Sofia Gabanna, amb els nous sons urbans, lletres que criden empoderament i una capacitat extrema per a fusionar el nou amb el més vell: RnB, denbow, boom bap i molt del rap clàssic dels noranta.