Les inscripcions es poden fer a la web de districte07800 fins al 15 d'abril

Cursos: 'Introducció al modelatge i animació 2D i 3D amb Cinema 4D' i 'Desenvolupament de videojocs amb Unity'

Les persones interessades no requereixen coneixements previs en l'ús d'aquestes eines, però sí un maneig bàsic de qualsevol sistema operatiu.

L'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa 'Ibiza 3D Academy', un projecte impulsat des de districte07800 amb el qual es pretén formar a professionals i empreses del sector de l'animació 3D i el desenvolupament de videojocs a l'illa. El projecte començarà amb dos cursos gratuïts de creació digital que es realitzaran a l'Escola d'Arts d'Eivissa.

El projecte 'Ibiza 3D Academy', cofinançat per la Unió Europea a través dels Fons FEDER, engloba tot el relacionat amb tecnologia aplicada al disseny 2D, 3D i videojocs.

Els primers cursos, de 70 hores cadascun es realitzaran a les instal·lacions de l'Escola d'Arts i Oficis d'Eivissa amb un aforament limitat de 10 persones amb seguiment individualitzat dels participants. Es tracta d'un curs d'Introducció al modelatge i animació 2D i 3D amb Cinema 4D', per generar continguts visuals per a anuncis publicitaris, videojocs o vídeos musicals i un altre de 'Desenvolupament de videojocs amb Unity', per crear videojocs, aplicacions i experiències interactives en 2D i 3D. Començaran els dies 19 i 20 d'abril i s'estendran fins al mes de juliol.