IDÒ! | LA FITA

Un taller de cuina eivissenca amb productes locals

Aquest dimarts, el Club Diario de Ibiza organitza aquesta activitat a Tierra de Ibiza dins del projecte Idò!

Estela Armada, en un ‘showcooking’ al Club Diario de Ibiza.

Estela Armada, en un ‘showcooking’ al Club Diario de Ibiza. / MARCELO SASTRE

Carla Torres Juan

Carla Torres Juan

Eivissa

El pròxim dimarts 18 de febrer, a les 18.30, el Club Diario de Ibiza organitza un taller de cuina eivissenca a Tierra de Ibiza Tradición Culinaria (carrer del Metge Riera Ferrer, 8. Eivissa), amb Estela Armada.

Aquesta activitat entra dins del marc d’Idò!, el projecte editorial de Diario de Ibiza per impulsar el català a Balears. Els assistents aprendran a preparar aquests plats, que després menjaran per sopar: coca de ceba i tomates, frita de polp, fideuà de sèpia i gambons, i greixonera.

La gerent de Tierra de Ibiza Tradición Culinaria, Estela Armada, és una madrilenya de família eivissenca que assegura que «els participants gaudiran d’una experiència gastronòmica personalitzada diferent».

«Les sinergies per promoure cultura de diferents àmbits sempre són molt interessants. L’activitat ens permet potenciar l’ús de la llengua nativa amb la tradició culinària. A més, fer tallers de cuina és una experiència gastronòmica que permet relacionar-se amb el menjar d’una manera diferent, que potencia la interacció humana, que descobreix nous sabors i maneres de processar l’aliment per fer delicioses elaboracions, tot en un entorn que facilita l’objectiu d’aprendre i comunicar», afirma.

Aquest esdeveniment ja està complet, no queden places, i Armada conclou dient que desitja que tots gaudeixin tant com ella quan fa un taller de cuina.

Tracking Pixel Contents