Club Diario de Ibiza presenta música i poesia amb l'actuació ‘POEMilla’

Alguns autors locals faran una lectura dels seus propis poemes que després seran interpretats pel duo Mon&MarCel en format acústic

L'esdeveniment serà d'entrada gratuïta amb prèvia inscripció

El grup Mon&MarCel, durant una de les seves actuacions |

El grup Mon&MarCel, durant una de les seves actuacions | / Ramon Mayol

El Club Diario de Ibiza acollirà un espectacle de música i poesia, amb el duo Mon&MarCel, el pròxim 18 de juliol a les vuit de la tarda. Aquesta parella artística té arrels latino-germanes i una sòlida formació musical. Ha desenvolupat el seu treball a Eivissa en diferents formacions com The Lost Mountain o el Dúo latino María Bonita. Té un disc publicat: Marcela Friederichs canta Nora Albert.

Mon, el cantautor del duo, té una llarga trajectòria en bandes de pop-rock com Espacio en blanco i Stock de Rock, amb discos editats per Blau DiscMedi. Juntament amb Susan Rozsa, compta amb el CD promocional ‘Un tast d’ones’ (Produccions Aïllades, 2015). Mon també és membre de Ressonadors i del Cor Ciutat d’Eivissa.

En aquesta ocasió especial, Mon&MarCel es presentaran en format duo, oferint el seu petit espectacle POEMilla. Aquesta proposta combina recitals de poesia i música, interpretant cançons inspirades en poemes illencs d’autors com Iolanda Bonet, Bartomeu Ribes, Nora Albert, Marià Torres, Toni Roca, Mario Riera, Catalina Ferrer, Neus Cardona, entre d’altres.

El projecte POEMilla va veure la llum amb la presentació del llibre disc a Barcelona durant la Setmana del llibre en Català i a Eivissa, a Can Jeroni. Aquest llibre disc, que conté 12 poemes musicats, és una mostra del talent i la passió que Mon&MarCel posen en la seva música.

Durant el recital, alguns dels poetes locals faran una lectura dels seus poemes, que posteriorment seran interpretats pel duo en format acústic amb veu, guitarra, violoncel, ukelele i percussió. 

El repertori inclou cançons del llibre disc POEMilla. Música i poesia de les illes (Vol. 1) d’Edicions Aïllades, així com peces d’altres poetes illencs que no apareixen en el llibre disc.

Abans d'aquesta l’actuació, es procedirà a llegir els relats dels dos guanyadors de la segona edició del Concurs Literari d’Idò! pels mateixos autors. Per una banda, Oliver Mereilles llegirà ‘La inspiració de la Tempesta’ i per l'altra banda Vicent Canals llegirà ‘Galta-rojos’.