Aquest mes de novembre i durant el mes de desembre el Consell Insular d’Eivissa impulsa la tercera temporada del Teatre Amateur Pedro Cañestro amb sis noves obres de grups amateurs de l’illa.

La primera obra d’aquesta edició és Sinatra, 25 anys sense la veu, a càrrec de Diego Ramón Peris i Santi Pérez, aquest dissabte 4 de novembre a l'Auditori de Caló de s’Oli, a Sant Josep de sa Talaia. Després aquesta mateixa obra es tornarà a representar el 24 de novembre a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres, a Eivissa.

La següent obra d'aquesta temporada serà La Gloria, a càrrec del grup de teatre Artes Pavón, aquest diumenge 12 de novembre a l'auditori de Cas Serres i l'1 de desembre serà el seu segon torn en el Centre Cultural Cervantes, a Sant Antoni de Portmany.

La tercera obra del programa es titula IBZ-2050. El museu dels eivissencs del grup de Teatre de l’Institut d’Estudis Eivissencs i es podrà veure en Caló de s’Oli el 17 de novembre i també el 19 de novembre en el Centre Cultural de Jesús a Santa Eulària des Riu.

El dissabte 25 de novembre serà el torn de l'obra Un Dios salvaje, de la companyia de Tot Teatre, L’Experimental, en Teatre Espanya a Santa Eulària des Riu, i el segon torn d'aquesta obra serà el 3 de desembre a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres.

La següent obra de teatre serà Dones de la Sal de la companyia de Teatre Pedro Cañestro en l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres el 26 de novembre i després, el 16 de desembre en el Centre Social de Sant Mateu, a Sant Antoni de Portmany.

I finalment, a càrrec del grup de Teatre Associació de Vesins Es Molí tindrà lloc l'obra Un embolic, dos embolics, tres embolics el dia 2 de desembre a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres i el 15 de desembre en el Centre Parroquial de sa Cala de Sant Vicent, a Sant Joan de Labritja.

Totes les funcions són als 20.00 hores i el preu de les entrades és de 8 euros anticipada i 12 euros a taquilla una hora abans de la funció. Tota la informació dels abonaments està disponible en la web www.eivissacultural.es i en www.conselldeivissa.es. Així mateix, per a qualsevol altra consulta es pot trucar al telèfon 680 10 48 56 de dilluns a divendres de 12.00 a 15.00 hores.

AGENDA

Cursa de s'indiot 2023 di

Activitats de tardor 2023 di

XXI Saló vehícles d'ocasió di

Exposició di