Des del dia 13 de gener i fins al 14 de febrer, la sala de cultura Sa Nostra Sala acull l’exposició Sant Miquel, Un port de vida un viatge fotogràfic de Joan Costa, Abel Martínez, Xavier Mas, Joan Pereyra, Vicent Planells i Simón Vila. Aquest grup de fotògrafs va fundar Es Blau, una associació cultural sense ànim de lucre la fi de la qual és donar a conèixer el paisatge i la vida dels fons marins d'Eivissa i Formentera a través de la imatge. 

Mitjançant la fotografia submarina aquests fotògrafs qüestionen la degradació de la nostra mar al llarg dels anys, en forma de més contaminació i de contínua pèrdua de biodiversitat. Convençuts de la rellevància de l'ecosistema marí, amb el seu treball busquen conscienciar a la societat de la necessitat d'aconseguir una gestió ambientalment sostenible dels nostres recursos marins.

Fruit de tot aquest treball, l’actual exposició fotogràfica resumeix la varietat de vida i bellesa que amaguen els fons de la badia del Port de Sant Miquel de Balansat amb l'objectiu de donar-los a conèixer i, així, ensenyar a respectar aquests éssers meravellosos que viuen a la nostra mar.

La mostra s’inaugura el dijous 12 de gener a les 20 hores.