El Consell al dia

Dàmaris Gelabert i la seua banda presenten l’espectacle “Mou el Cos” a la carpa del Recinte Firal

L’espectacle tendrà lloc el proper 7 de gener a les 17 hores, i les entrades es poden adquirir des de del 31 de desembre a escenaonline.conselleivissa.es

Dàmaris Gelabert i  la seua banda presenten l’espectacle “Mou el Cos”  a la carpa del Recinte Firal

Dàmaris Gelabert i la seua banda presenten l’espectacle “Mou el Cos” a la carpa del Recinte Firal

El Departament de Joventut del Consell d’Eivissa presenta l’espectacle familiar “Mou el Cos” a càrrec de Dàmaris Gelabert i la seua banda, que tendrà lloc el proper 7 de gener a les 17.00 h a la carpa del Recinte Firal d’Eivissa. Les entrades es poden adquirir des del 31 de desembre, al web conselleivissa.escenaonline.es a un preu de 8 euros per a infants i 12 euros per a adults. La cabuda és limitada. 

Amb el lema “La música i el cos no es poden separar”, el grup català de música infantil i familiar proposa al públic no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz… Un repertori basat en les seues cançons més populars i altres de noves en un format de luxe. “Mou el Cos” compta amb la incorporació de dos joves cantants, Julen i Laia (la filla de Dàmaris) i la participació de Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué en alguns dels temes. Deu músics a l’escenari amb moltes ganes de fer-vos ballar!