Milagros Pierna Belloso. Escriptora i catedràtica de llengua espanyola i literatura. Nascuda a Zamora el 13 de juliol de 1957, viu a Eivissa des de setembre de 1981. Estudià Filologia Hispànica a la Universitat de Salamanca. Va arribar a Eivissa amb 24 anys acabada la carrera per exercir de professora. Ha publicat tant en català -'Coses de cada dia', l'any 1994, amb l'editorial Mediterrània-Eivissa i pròleg de Josep Marí i dibuixos de Jean Serra- com en castellà.

'Coses de cada dia', el seu primer llibre, és un recull de relats, on Milagros Pierna conta, amb tendresa i ironia, petites històries de la vida, tal i com s'explica a la contraportada del llibre. L'any 1995 la revista IN SEL publicà als números 38 i 39 un relat d'aquesta obra seua traduït a l'alemany.

És autora també de l'obra teatral 'Una blanda muerte o Melibea', estrenada pel Grup Amateur de Teatre (GAT) al Casino d'Eivissa l'any 1994. També ha escrit adaptacions de teatre clàssic per a escolars. Ha actuat en obres com 'El cuervo', d'Alfonso Sastre, representada al teatre del Polvorí d'Eivissa l'Any 1984, i 'El Escorial', de Michel de Ghelderode. Va fer d'ajudant de direcció del GAT al costat de Merche Chapí en nombroses obres.

En el 2020 es compleix el 25è aniversari de quatre dels premis que ha rebut:

-I Premi Narrativa Femenina Galiana de Novel·la curta per l'obra 'Los espejos de Charing Cross', publicada l'any següent. El Premi Galiana és de temàtica feminista i s'hi poden presentar tant homes com dones.

-VIII Premi Ana Maria Matute de l'editorial feminista Torremozas per l'obra 'Baucis y Filemón: pequeña mitologia cotidiana', publicada l'any següent.

-Premi Provincia de Guadalajara Camilo José Cela, pel llibre de relats 'Mitologías'.

-IV Premi Ciudad de Huelva de relats curts pel relat 'Un crimen pasional'.

L'any 1997 va publicar la novel·la 'Ángel de agosto'. Recentment s'ha jubilat com a professora de literatura a l'institut Santa Maria d'Eivissa, però segueix vinculada al món de la lectura i l'escriptura exercint de contacontes a diferents biblioteques i centres escolars de l'illa, fent conferències i preparant nous treballs.

Al llarg del mes de gener està previst que faci una conferència sobre Benito Pérez Galdós a la Biblioteca Municipal amb motiu del centenari de la seua mort (4 de gener de 1920).