En nom del Departament de Territori i Mobilitat del Consell d´Eivissa, vull agrair el suport que la comunitat educativa de l´illa ha donat al programa de transport públic gratuït per als menors de 18 anys. Als directors i les directores dels centres escolars i instituts, professorat, personal administratiu i, en representació de tots vosaltres, a la delegada d´Educació, Margalida Ferrer. Moltes gràcies a totes i a tots per dedicar el vostre temps i esforç a una iniciativa pionera i beneficiosa per al jovent de la nostra illa i que ha tengut un gran èxit.

Gràcies a la vostra col·laboració, hem aconseguit la tramitació de més de 7.000 targetes T-Jove, fet que significa que milers d´al·lots i d´al·lotes d´Eivissa ja contribueixen en favor de l´ús del transport públic. Són les persones que, en el futur, definiran el model de mobilitat de la nostra illa. Si de ben joves ja són usuaris de l´autobús, estic convençuda que en el futur defensaran un model de transport sostenible per a Eivissa.

Voldria també animar aquestos més de 7.000 joves a fer ús de la T-Jove i, als que no la varen obtenir, perquè acudeixin a l´Oficina d´Atenció a la Ciutadania del Consell d´Eivissa perquè puguin aconseguir-hi la seua.