Us voldria dir que ni sabeu dur, com diria un demòcrata, el problema que teniu amb l´educació. Ho feu tot com faria un dictador. Això ho dic sobre la polèmica del TIL. El problema que hi ha és que no només va contra la nostra llengua, que valtros, els diputats del PP, cada dia menyspreau més, i això que és la llengua dels vostros avantpassats.

Però aquesta vegada no és només sobre la llengua, és sobre la massificació de les aules, que fa que tornem als anys 50, i les beques de menjador, etc. I sobre aquest conflicte valtros n´heu fet un altre, que és el dels llaços que s'havien posat als col·legis. Un dels vostres parlamentaris va defensar al Parlament la llei de símbols i va dir més o manco que no és podia posar una bandera que no tenia res a veure amb la nostra terra.

En Miquel Jerez, el vostre parlamentari, ha dit mentides, amb això que no tenen res a veure les quatre barres amb la nostra terra. Facin un repàs als escuts dels nostres pobles i a les nostres banderes, les quals duen principalment les quatre barres i no porten res de color taronja ni de cap altra color. Les quatre barres identifiquen a tots els territoris de l´antiga Corona d'Aragó. Jo sé que a la dreta els fa ´oi´, com dirien a Mallorca, però vulgueu o no vulgueu les quatre barres són molt nostres.

Cada dia hi ha més gent com jo que en va molt farta d´aquestes posicions del PP i creu que anam més cap a l´independència dels Països Catalans i que la nostra senyera, en lloc de dur només les quatre barres també durà un estel, o sigui l´estelada, com a símbol de llibertat pel nostre país, que va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.