Som una mare preocupada per l´educació dels meus fills. Una espectadora davant l´espectacle que li ofereix el Govern cada dia, bé amb les seves manifestacions mancades de sentit comú, bé a cop de decret saltant-se una resolució judicial. Una mare que veu que les promeses de l´equip Bauzà eren només paraules buides.

Autopistes de l´educació: el que tenim ara és una carretera secundària plena de forats. Això és gràcies a la mala gestió política, que puja les ràtios i acomiada professors. M´he de creure que és el mateix tenir 25 alumnes a classe que 35, amb tots els problemes associats que suposa?

Dins quin cap entra això?

Lliure elecció de llengua: s´ha de dir que per al curs passat sí que ho varen fer posible però els hi va sortir la jugada malament i el català va ser la llengua escollida per la gran majoria. Per això i per a la fi aconseguir el que volien (disminuir la presència del català a les aules) es varen inventar el TIL. A jo m´encantaria que els meus fills aprenguèssin no nomès anglés, sino també francès, alemany, xinès, .... Però no d´aquesta manera. Tenc el B2 i puc assegurar que no és suficient per a poder donar una classe en anglès i la manera d´aplicar el TIL a saco provocarà més fracàs escolar dins l´escola pública, hi ha algun interés ocult rere això?

Està clar que han de canviar moltes coses, però escoltant tothom: polítics, docents, pares, alumnes, ... i des d´un consens perquè sinó en canviar el signe polític tornarem a començar i tot això ho pagaran les generacions futures.

En definitiva, una mare que vol recolzar els docents que es disposen a fer aquesta vaga i que lluiten perquè l´educació dels nostres boixos i boixes els pugui oferir el futur que ells triïn, no el que els imposin els nostres (des)governants. Ànims a tots i totes.