Des de fa uns dies, a les Illes Balears tenim un Govern sense dones, i aquesta és una mostra més de l'actitud retrògrada i vergonyant que manifesta el senyor Bauzá en les seues decisions.

Tampoc tenim al Govern autònom cap departament amb un conseller pitiús, cosa que també diu molt del menyspreu del senyor Bauzá per la representació de les diverses illes en el seu equip de govern. La ciutadania de les Pitiüses està patint les conseqüències d'un Govern que atenta cada dia contra els drets del seu poble: empitjora la sanitat, l'educació i les ajudes als més desfavorits; a més, fa augmentar la desigualtat, les jerarquies i la por.

El president autonòmic hauria d´entendre la seua tasca com un servei a la ciutadania i el que està duent a terme és un servilisme humiliant a Madrid i una desatenció i una minva de la qualitat de vida de la ciutadania a les Illes.

Aquesta reducció de drets i prestacions a les persones tindrà una major repercussió sobre la vida de les dones, que som qui tenim més responsabilitats a l'hora d'atendre, dins l´àmbit familiar a les persones amb dependència i amb més necessitats de cura.

És una vergonya per a les dones de les Illes, tenir la distinció de ser l'única comunitat autònoma de l'Estat que no té representació femenina al seu govern, una altra passa enrere que no podem admetre en els temps que vivim i després de les lluites, sempre pacífiques, que hem protagonitzat les dones per aconseguir una presència més igualitària i més justa en la presa de decisions i en la política.

Reconsideri, senyor Bauzá, el seu menyspreu cap a la ciutadania a la qual hauria de servir.