L´equip directiu del col·legi Ntra. Sra. de la Consolación vol agrair la col·laboració desinteressada de totes les persones i/o entitats que han fet possible les ´Jornades Esportives 2018: Mens Sana in Corpore Sano´. A continuació detallem:

Conferenciants:

Mar Sánchez, atleta olímpica; Maria Colomar, fisioterapeuta de la policlínica del Rosario; Sonia Torres, nutricionista; Iván Morales, capità del CF Sant Rafel de 3ª divisió, i Paula Prats, entrenadora natació sincronitzada.

Empreses i fundacions:

Ibiza Pàdel Indoor, La Sirena, La tienda que imprime, Eroski, Club voleibol Eivissa, Escuela de judo Dojo Ibiza, Ibiza Club rugby, Workout Ibiza fitness, Fraile Gym, MP Music (Miquel Botja), Patronat d´esports (Ajuntament d´Eivissa), Ibiza Unión Deportiva, Club S´Arc d´Eivissa, Tir amb bassetja, Club Atletisme pitiús, Club esportiu Can Cantó, Puro Ritmo centro de baile, Ajedrez La Consolación, Club de beisbol d´Eivissa, Handbol club Eivissa, CF Sant Rafel, Fundación Abel Matutes, Fundación Julián Vilás Ferrer, Juan Mesa ´Labi Champion´.

També els nostres agraïments a tota la comunitat educativa i a l´Apima del centre. Als mitjans de comunicació que s´han fet ressò de les Jornades. Gràcies a tots per ajudar-nos a fer que els nostres alumnes valorin la importància de l´esport i la salut.