Aquests dies que només sentim parlar de crisi i corrupció, que pareix que ningú no fa res si no es pot omplir la butxaca, pens que és de justícia dedicar unes línies a unes persones que em fan pensar que ens espera un món millor.

Molt sovint sentim la frase «la joventut d´avui en dia...» acompanyada de finals negatius. Jo ja fa temps que la puc acompanyar de finals positius.

Des de fa mesos estic cada dia més orgullosa d´un gran grup de joves de Formentera que està treballant, dedicant el seu temps als altres a canvi de res, només per la satisfacció personal que suposa fer el bé. Fan catequesi a les diferents parròquies de l´illa, han organitzat la I Diada d´Infants Solidaris fent un important donatiu a l´associació Formenterers Solidaris, han fet una associació que ha organitzat la Cavalcada dels Reis Mags, col·laboren amb diferents activitats de Formenterers Solidaris... I tot el que faran!

Públicament, els vull felicitar i animar a que continuïn la seva tasca amb la mateixa energia i il·lusió que tenen ara. Així mateix, estenc aquesta felicitació i aquest ànim a les seves famílies i a mossènyer Miquel Àngel Riera, que els acompanyen i els transmeten els valors que em fan pensar amb esperança que un món millor és possible.